Det hele begyndte i 1962 i Virum.

The Beatles udgiver deres første single plade ’Twist and Shout’ og en række andre band fra Liverpool bliver kendt og udgiver plader i Danmark. Jørgen Mylius laver udsendelsen ’Efter skoletid’.

Musikbillede de unge lytter til skifter fuldstændig karakter, fra at lytte til ’Klaus Jørgen’ og ’Åh Marie a vil hjem til dig’, kom der lige pludselig nogle helt andre toner fra USA og Liverpool, musik der gik rent ind hos datidens unge. Der kom asfalt baller, ungdomsklubber blev almindelige.

Vi fik Brylcreme i håret og anderumper og gik med spidse sko, ungdomslivet blev revolutioneret fuldstændig på ganske få år, 60’er generationen var født !, en fantastisk tid.

Det var på den baggrund vi startede bandet i 1962, hvor vi bestod af Jørgen, Allan, Per og Torben. Per lever desværre ikke længere.

Vi spillede sammen en del år indtil bandet blev opløst i slutningen af 60’erne, delvis på grund af nogle skulle forrette militærtjeneste, nogle ville etablerer familie, der var også til dels en divergerende opfattelse i bandet af, hvilken retning vi musikalsk skulle bevæge os.

Det var en fantastisk tid mens vi havde bandet, vi sås som kammerater næste hver dag og hver weekend var der privatfest, vi var en lille klike omkring bandet, vi havde egen fotograf, egen manager og egen teknikker. Vores kærester var altid med når vi var ude og spille og der var altid reserveret bord til dem tæt ved scenen.

Da bandet blev opløst gled vi fra hinanden og der skulle gå 45 år før vi igen mødtes.

I efteråret 2010 fik Allan, Jørgen og Torben igen kontakt med hinanden bl.a. via FaceBook. Vi aftalte at mødes i Nyhavn 41 for at genopfriske minder og se på foto fra dengang. Nyhavn 41 var nemlig et af de steder vi i 60’erne spillede fast. Det var en stor oplevelse at mødes igen, Allan havde gamle foto med og kunne huske alle historierne (vi kom sent hjem den aften).

Vi talte selvfølgelig lidt i sjov om vi skulle prøve at starte op igen, Jørgen og Torben havde overhovedet ikke spillet i de mellemliggende år, Allan havde til gengæld spillet i mange band sammenhæng i alle årene og så havde han et komplet band gear i kælderen. Vi blev enige om at mødes i Allan’s sommerhus en forlænget weekend og se om vi kunne huske noget af det gamle. Det gik så godt så vi blev enige om at starte bandet op igen.

Vi manglede dog en single guitarist, Allan kendte Ole som dog var så professionel at vi ikke ville være bekendt at han kom med før efter et par måneders øvning os tre alene, og nu har Ole været med siden 2011.

I september 2012 ønskede vores trommeslager Jørgen ikke længere at være med i bandet, i stedet indtrådte Steen Illemann som trommeslager, Steen har tidligere har spillet sammen med Ole i bandet The Kidnies